Paasmaandag open tot 13u30

Wij zijn Luc Kenis, Marleen Vorsselmans en Aaron Kenis, vader, moeder en zoon; zaakvoerders van BLOOM Brasschaat.

Wij, Luc en Marleen, startten samen, in 1994, onze eigen succesvolle bloemen- en plantenzaak in Antwerpen. Waar we steeds met veel plezier werkten. Toen in 2015, de mogelijkheid zich aanbood om hier in Brasschaat, vlakbij huis, een zaak te beginnen en ons personeel te Antwerpen onze eerste zaak wilden verderzetten, hebben we geen moment getwijfeld. En we hebben tot nu toe nog geen moment
spijt van gehad van die beslissing.

Recent besliste Aaron om mee in de zaak te komen. We staan er dus met een sterk team, vol goesting!

Wij zijn gepassioneerd door bloemen, zoeken steevast de juiste kweker die op het correcte moment perfecte bloemen kan aanbieden. Door zo te selecteren kunnen we garanderen dat onze boeketten fris en sterk zijn en lang houdbaar zijn. We doen ons best om zo veel mogelijk met bloemen van hier te werken; gekweekt in Vlaanderen, uit het Antwerpse (Kalmthout, Wuustwezel), streek rond Lochristi of de regio Aalst/Brussel. Bij het aankopen van mijn bloemen en planten werken we dus samen met de juiste partners die met mij diezelfde passie delen; rechtstreeks bij lokale kwekers, via de Brusselse bloemenveiling of bij aankopers op de Nederlandse bloemenveilingen.

Wij houden van boeketten maken en werken daarbij graag met seizoensgebonden producten. In de winter tulpen, anemonen en ranonkels, in de lente seringen en pioenen, dan volgen de zomerse veldboeketten en in het najaar zie je de amaryllis vaak in onze boeketten.

Om onze boeketten nog beter tot hun recht te doen komen werken wij samen met verschillende leveranciers van prachtige vazen, potten en glaswerk. Zo zijn wij regio-dealer van het Nederlandse glasmerk FIDRIO.

Voor orangerieplanten, het vullen van uw balkonbakken en tuinplanten kan u uiteraard ook bij ons terecht.

Zelf houden wij er van om een keuze te hebben; op restaurant, in een winkel, eender waar. Daarom maken wij er een punt van dat ook u bij ons een ruime keuze heeft. Of u nu op woensdag komt of op zondag… En steeds zo vers als mogelijk is, met een meervoudige aanvoer per week.

Luc: “Al sinds mijn veertiende werk ik in bloemenwinkels. Van thuisuit hadden we een bloemenwinkel. Ik bleef in de bloemen werken als jobstudent tijdens mijn studies Productontwikkeling. En uiteindelijk werk ik nu nog steeds, met veel overgave, in de bloemen. Zij het nu in mijn eigen zaak.”

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.